3 ani

am implinit ieri 3 ani de cind am plecat din Romania catre tari mai calde. nu regret nici o clipa!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Si nu planuiesti sa mai iei cu tine o multime de alti Romani ??? Ma ofer voluntar :P … acum pe bune … cum naiba sa regreti ??? Stai numa’ acolo si baga mare la munci … acolo poti sa iti faci un viitor … aci … mai bine nu mai zic nik …

 2. Sunt de acord cu tine ca nu regreti , lipsurile emotionale sunt acoperite de bucuriile financiare.,,.multa sanatate si numai de bine pentru tine ., criza e reala acolo? se simte? ….de curiozitate…ms..

 3. eu cred ca daca vrei sa faci ceva poti reusi si aici,nu tre’ sa pleci in state ca sa te realizezi,nu are nici o legatura cu ce a scris adrian din arad,no offense,dar multi au o conceptie gresita.’american dream’ este o iluzie.asta nu inseamna ca sunt patriot.ms.

 4. sunt oamenii de acolo prietenosi?
  nu sunt rai daca afla ca esti roman? (partea buna e ca poate nu stiu ce si unde e Romania)
  atat ma intereseaza.

 5. Ce pot sa zic decat la multi ani! Nici nu ai avea cum sa regreti.. Si eu cu 1 ocazie as pleca fara sa ma uit inapoi.

 6. @ Misu:

  sunt prea multe natzii din toate colturile lumii. e imposibil sa nu gasesti si alti romani sau macar oameni care au mama sau tatal nascuti prin romania.

  aici esti privit mai rau daca esti musulman sau mexican (in anumite zone). in rest nu-i intereseaza. dar nu poti sa generalizezi.

 7. @ catalin:

  intr-adevar, daca vrei sa faci ceva poti sa reusesti si in spania, anglia, germania sau canada. europa, in general are conceptii mai apropiate de cele romanesti – ura e mai mare, povestea despre capra vecinului e mai adevarata etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*