3 ani de blog cu boio.ro

trece repede timpul…

in urma cu 3 ani, mai exact pe 10 martie la ora 10 dimineata apasam pentru prima data “publish”. era pagina care avea sa se transforme mai tarziu in “Cine este Adrian Boioglu“, sau actual “About”.

La vremea respectiva inca mai lucram in Mass Media din Romania asa ca nu aveam timp de blog. Am redescoperit blogul 9 luni mai tarziu si de atunci nu imi aduc aminte sa fi existat 2-3 zile in care nu am scris.

10 martie a ramas data oficiala de nastere a boio.ro, iar 18 decembrie este ziua din care am oferit continut de calitate.

3 ani mai tarziu, boio.ro a crescut sa fie unul dintre cele mai cunoscute bloguri (personale) de tehnologie din Romania, cu peste 100 mii de pageviews/luna si cu mii de cititori fideli in fiecare zi.

ceea ce ma face sa ma bucur mai mult este ca si cititorii mei au dovedit ca sunt inteligenti. va multumesc!

5 Comments

  1. Felicitari! la multi ani!!!…..poti sa moderezi ce srciu akm please….anunta pe toata lumea sa fie atenta cu cydia deoarece niste “baieti de treaba”, de la apple cred…au falsificat zvonul cu cydia store care este defapt un site pishing (parca asa se numeste) pentru a fura datele personale!!!

  2. pai nici nu am zis k este vorba de aplicatia cydia…am zis doar k in cydia se regaseste cydia store cu referire la acel site si acolo multi naivi cad in plasa….aseara pe la 01:00 era un advice in cydia…chiar sub welcome to Cydia, in care scria “DO NOT join CYDIASTORE because is a pishing site”, de dimineata nu mai este niciun fel de advice( probabil nu sunt eu bine informat cu referire la acel site…oricum mi-am pierdut toata noaptea incercand sa obtin si eu un trial de 7zile pentru ibluetooth si am reusit :) merge perfect pot spune( testat cu un nokia 5300:D), eci asteptam reviewul din partea ta:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*