12 ani de “Ziua de Constanta”

Mi-a placut sa vad un articol in cotidianul Ziua de Constanta, care implineste acum 12 ani. Vorbeste despre inceputurile ziarului.

Pe vremea aceea aveam mai putin de un an de experienta in media. Lucrasem doua luni la cotidianul “Cuget Liber” si un an la “Observator de Constanta” si apoi am plecat sa fac parte din echipa de lansare a “Ziua de Constanta”. Perspectiva de a lucra pentru suplimentul regional al unui ziar national si exigenta de care dadeau dovada sefii mei noi m-a motivat sa merg mai departe si sa fac o altfel de presa.

Am amintiri placute. Mi-am facut multi prieteni si “surse”, dar am si invatat meserie de la oameni care o mancau pe paine.

Dupa 12 ani, Florin Toma – directorul de atunci al ziarului Ziua face astazi o caracterizare a jurnalistului Adrian Boioglu din anul 2000.

“Adrian Boioglu, un rezistent (deh! vâna turanică!), mai ales în media, pe care-l văd acum la nu ştiu ce TV (mai împlinit un pic!). Încă de pe atunci, însă un lacom de strălucire, super-vocal, narcisist fără să recunoască; dar, în lipsa calităţilor, e limpede că n-ar fi ajuns un bun profesionist.”

Aveam 21 ani si un an si ceva de presa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*