iPhone 1.1.4 – ce aduce nou

pai nu am voie sa intru nici in spital ca apple scoate un firmware upgrade.

da, avem 1.1.4 pt iPhone. si avem deja jailbreak si bypass de activare. vine si deblocarea in curind.

firmware 1.1.4 pt iPhone nu aduce decit niste rezolvari pt problemele mai vechi. adik: ordinea sms, bluetooth, chestiuni singulare cu mail-ul si niscaiva probleme cu semnalul slab (asta e importanta si cica ar ajuta oamenii deja) sau telefoane pierdute. cu alte cuvinte…chestii rezolvat deja de hackeri.

slabutz, mai apple. ca sa nu mai zic… tarziu.

si ca orice jucarie aruncata incomplet pe piata, 1.1.4 are probleme inca de la instalare. sau cel putin telefoanele care au fost deblocate anterior nu pot fi updatate din prima chiar in iTunes. dar asta nu ne intereseaza, nu?

sfatu specialistului: nu faceti inca update la el. nu de alta, dar nu o sa puteti folosi partea de telefon. exista informatii ca vom avea un unlock.

exista deja un unlock pt bootloader 3.9. dar mai bine mai astepti…

si btw, pe  martie vine SDK-ul. care bineinteles ca va merge si cu 1.1.3 :)

revin cu detalii pe masura ce ele vor aparea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. am cumparat iphone cu versiunea 114 si bluetooth-ul il activez dar nu gaseste dispozitive chair daca sunt aactivate…ce sa fac?mersi

1 Trackback / Pingback

  1. tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*