10 Știri care Merită Atenție – 3 octombrie 2018

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

A venit toamna, așa că stăm mai mult în casă și rumegăm știrile. Sau poate nu…

  1. Microsoft lansează Surface Pro 6 și Surface Laptop 2 – Arată bine în imagini. Reclamele parcă sunt făcute de Apple. Dar oare cumpără cineva jucăriile astea?
  2. Google plătește 9 miliarde dolari pentru a rămâne motorul de căutare default în iOS – Păi, dacă era Bing sau altul nu tot schimbam pe Google? Să ne dea nouă un procent din banii ăia :)
  3. Apple a lansat seria “Everyone can create” – este gratis și învață copiii (și adulții) să fie creativi cu ajutorul uneltelor digitale.
  4. FBI vrea să asculte conversațiile purtate pe Facebook Messenger – Un judecător din SUA i-a refuzat. Wait, WHAT?
  5. Prima femeie care a câștigat Premiul Nobel pentru Fizică în 55 ani – Face parte dintr-o echipă de canadieni care au luat premiul pentru descoperiri care au de a face cu laserul. Laser, frate!
  6. Noutățile din camera iPhone Xs sunt din ce în ce mai lăudate – articol bun, cu exemple interesante și o concluzie care explică de ce Apple schimbă felul în care facem fotografii.
  7. Telegram au relansat aplicația lor – Versiunea 5.0 pentru iOS este scrisă în Swift și are câteva noutăți inedite.
  8. Monument funerar în formă de iPhone – asta intră la categoria WTF of the Day. Apropo, pe boio.ro am avut o secțiune de genul acesta. Poate că o relansez dacă apar și alte subiecte interesante.
  9. Apple Watch testat cu un cascador profesionist – Genial video, așa cum ne-a obișnuit Joanna Stern de la WSJ.
  10. Cât costă biletele la Acvariul Constanța în extrasezon – Prețuri surprinzător de mici. Copiii nu plătesc, tinerii dau doar 2 lei, iar adulții…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*