10 Știri care Merită Atenție – 3 octombrie 2018

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

A venit toamna, așa că stăm mai mult în casă și rumegăm știrile. Sau poate nu…

  1. Microsoft lansează Surface Pro 6 și Surface Laptop 2 – Arată bine în imagini. Reclamele parcă sunt făcute de Apple. Dar oare cumpără cineva jucăriile astea?
  2. Google plătește 9 miliarde dolari pentru a rămâne motorul de căutare default în iOS – Păi, dacă era Bing sau altul nu tot schimbam pe Google? Să ne dea nouă un procent din banii ăia :)
  3. Apple a lansat seria “Everyone can create” – este gratis și învață copiii (și adulții) să fie creativi cu ajutorul uneltelor digitale.
  4. FBI vrea să asculte conversațiile purtate pe Facebook Messenger – Un judecător din SUA i-a refuzat. Wait, WHAT?
  5. Prima femeie care a câștigat Premiul Nobel pentru Fizică în 55 ani – Face parte dintr-o echipă de canadieni care au luat premiul pentru descoperiri care au de a face cu laserul. Laser, frate!
  6. Noutățile din camera iPhone Xs sunt din ce în ce mai lăudate – articol bun, cu exemple interesante și o concluzie care explică de ce Apple schimbă felul în care facem fotografii.
  7. Telegram au relansat aplicația lor – Versiunea 5.0 pentru iOS este scrisă în Swift și are câteva noutăți inedite.
  8. Monument funerar în formă de iPhone – asta intră la categoria WTF of the Day. Apropo, pe boio.ro am avut o secțiune de genul acesta. Poate că o relansez dacă apar și alte subiecte interesante.
  9. Apple Watch testat cu un cascador profesionist – Genial video, așa cum ne-a obișnuit Joanna Stern de la WSJ.
  10. Cât costă biletele la Acvariul Constanța în extrasezon – Prețuri surprinzător de mici. Copiii nu plătesc, tinerii dau doar 2 lei, iar adulții…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*