10 Știri care Merită Atenție – 2 februarie 2019

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

Uneori am atât de multe link-uri interesante, încât e dificil să aleg doar 10. Acestea de mai jos sunt cireașa de pe tort.

  1. Eminescu și Știința – Planetariul din Constanța aduce poezia lui Eminescu într-un spațiu cât se poate de modern. Partea bună e că ți se explică științific poeziile.
  2. Cum poate Tesla să devină platforma auto a viitorului – Ce ai zice dacă ai avea o platformă cu motor și 4 roți și ai pune pe ea o altă mașină în fiecare zi. Azi poate vrei un mini-bus, mâine – o mașină sport, peste o săptămână – un fel de Dacie Papuc.
  3. Zvonuri despre AirPods 2 – Nu-mi place să public zvonuri, dar aceasta e o listă cu detalii care sunt foarte aproape de adevăr.
  4. Facebook vrea să unească WhatsApp cu Facebook Messenger și Instagram Chat – O strategie mai proastă nu există! Din fericire, avem Telegram. Zuckerberg spune că această unificare o să vină prin 2020. Eu sper că se răzgândesc și renunță.
  5. Nici algoritmii nu mai sunt ce au fost – Odată cu evoluția științei, nu mai poți să te bazezi că un computer o să ia o decizie independentă și corectă.
  6. Șuruburile care au dat peste cap producția de computere Apple în USA – O poveste fascinantă și o concluzie tristă: cine nu are chinezi… să-și cumpere!
  7. Cum regândește Apple experiența din magazine – mai contează și ce… pui pe masă.
  8. Wifi-ul poate să-ți alimenteze device-ul cu energie – Viitorul electricității sună bine.
  9. A apărut o nouă versiune de Outlook pentru iOS – Am mai zis-o: oare chiar folosește cineva produsele Microsoft pe iOS?
  10. De acum poți să-ți transformi AirPods într-un Fidget Spinner – Wait, WHAT?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*