10 Știri care Merită Atenție – 2 februarie 2019

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

Uneori am atât de multe link-uri interesante, încât e dificil să aleg doar 10. Acestea de mai jos sunt cireașa de pe tort.

  1. Eminescu și Știința – Planetariul din Constanța aduce poezia lui Eminescu într-un spațiu cât se poate de modern. Partea bună e că ți se explică științific poeziile.
  2. Cum poate Tesla să devină platforma auto a viitorului – Ce ai zice dacă ai avea o platformă cu motor și 4 roți și ai pune pe ea o altă mașină în fiecare zi. Azi poate vrei un mini-bus, mâine – o mașină sport, peste o săptămână – un fel de Dacie Papuc.
  3. Zvonuri despre AirPods 2 – Nu-mi place să public zvonuri, dar aceasta e o listă cu detalii care sunt foarte aproape de adevăr.
  4. Facebook vrea să unească WhatsApp cu Facebook Messenger și Instagram Chat – O strategie mai proastă nu există! Din fericire, avem Telegram. Zuckerberg spune că această unificare o să vină prin 2020. Eu sper că se răzgândesc și renunță.
  5. Nici algoritmii nu mai sunt ce au fost – Odată cu evoluția științei, nu mai poți să te bazezi că un computer o să ia o decizie independentă și corectă.
  6. Șuruburile care au dat peste cap producția de computere Apple în USA – O poveste fascinantă și o concluzie tristă: cine nu are chinezi… să-și cumpere!
  7. Cum regândește Apple experiența din magazine – mai contează și ce… pui pe masă.
  8. Wifi-ul poate să-ți alimenteze device-ul cu energie – Viitorul electricității sună bine.
  9. A apărut o nouă versiune de Outlook pentru iOS – Am mai zis-o: oare chiar folosește cineva produsele Microsoft pe iOS?
  10. De acum poți să-ți transformi AirPods într-un Fidget Spinner – Wait, WHAT?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*