The Turn

MG Siegler scrie despre Magia Apple asa cum nu am mai vazut pina acum. Un articol excelent pe care il recomand tuturor celor care vor sa inteleaga Apple.

“Apple is not and will not make changes just for the sake of change. And while some may now be clamoring for this change, the paradox is that if Apple did make some big changes, many of the same people would bitch and moan about them. Apple is smart enough to know that in this case, most people don’t really want change, they just think that they do because that’s the easiest way to perceive value: visual newness.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Are dreptate pustiul asta … deja au aparut o gramada de articole unde multi se plang ca nu e ce au asteptat si ca Samsung are aia, Nokia are aia etc, insa cred ca peste 80% nu folosesc resursele unui iPhone nici macar la un standard 3GS. Aseara cineva comenta ca a murit inventatorul. :) Funny,nu? Pana una alta inventatorul este chiar Apple si nu degeaba e compania # 1 mondial. Cred ca Apple nici daca vindea cocaina nu se putea ridica la asemenea nivel. Este greu sa ajungi acolo, insa cel mai greu e sa ramai pe pozitie. Vanzarile vor exprima perceptia user-ului referitor la iPhone 5 pana la urma si nu parerile izolate ale 1,2,3 sau 100 useri.

    P.S. De maine se poate pre-comanda pe Apple UK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*