#SuntemCuVoi

Nu stiu cat urmariti gimnastica, dar sunt convins ca sustineti performanta si va mandriti cu performantele sportivilor romani.

Am fost provocat de Florin Grozea sa fac un video prin care imi arat sustinerea pentru fetele noastre care evolueaza la Campionatl European de Gimnastica de la Montpellier si spun ca o fac din toata inima.

#suntemcuvoi

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*