One United Properties obține autorizația de construire pentru One Lake Club

One Lake Club. FOTO Fabrica de PR

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor și dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație din România, a obținut autorizația de construire pentru One Lake Club, dezvoltare imobiliară premium de amploare, cu peste 600 de apartamente, localizată pe malul Lacului Tei. Valoarea brută a dezvoltării este de 219,4 milioane de euro, complexul fiind estimat a fi finalizat în cursul anului 2025.

One Lake Club este o dezvoltare rezidențială exclusivistă, care propune un concept unic pe piața din București în acest moment: 7 turnuri înalte situate chiar pe malul lacului, ceea ce va oferi viitorilor rezidenți privelilști spectaculoase, redesenând stilul de viață urban în apropierea naturii.

„Cu o poziționare de excepție, pe malul Lacul Tei, One Lake Club se înscrie în linia dezvoltărilor de amploare pe care ne-am propus să le livrăm și, totodată, confirmă obiectivul companiei de a revitaliza zone cu potențial crescut din București și de a crea adevărate comunități. Această dezvoltare este una dintre cele mai ample regenerări urbane din oraș, o dezvoltare ce va integra turnuri rezidențiale cu apartamente moderne și facilități comerciale și de relaxare. Confortul de acasă va fi bine definit la One Lake Club prin apartamentele spațioase, priveliștile unice către lac, principiile durabile ale clădirilor, designul inovator, precum și multe servicii integrate pentru comunitatea One”, spune Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties.

One Lake Club va oferi un total de 663 de apartamente, atât studiouri, cât și cu unul, două, trei sau patru dormitoare. În plus, dezvoltarea propune și o colecție exclusivistă de apartamente elegante cu grădină proprie și penthouse-uri spațioase cu tavan înalt, ferestre din podea până în tavan și vederi panoramice spectaculoase către lac, parc și oraș. Acestora li se vor adăuga 10 spații comerciale și un total de 853 de locuri de parcare. Viitorii rezidenți vor avea acces la facilități integrate, precum zone comerciale, piscină, spa, sală de sport sau braserie. One Lake Club însumează o suprafață totală construibilă de aproximativ 75.260 mp. Opțiunile de accesare a unităților rezidențiale sunt fie de 100% plată în avans, fie de 5 rate egale de 20% sau 2 rate de 30% și 70% la livrare.

One Lake Club va beneficia de soluții de eficientizare energetică sustenabile, respectiv de un sistem de tip geoexchange, unul dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic, mai curate din perspectiva mediului înconjurător și cele mai rentabile sisteme de utilizare a spațiului disponibile, care reduce semnificativ costurile pentru încălzirea și răcirea spațiilor.

Localizat chiar pe malul Lacului Tei, One Lake Club se bucură de o poziție excelentă pe harta Capitalei, cu acces rapid la Bd. Barbu Văcărescu, mijloace de transport în comun, zona comercială One Gallery din cadrul dezvoltării One Floreasca City, precum și Aeroportul Otopeni și autostrada A3 București-Ploiești. De asemenea, în vecinătatea dezvoltării există o gamă largă de restaurante, hoteluri, zone comerciale și clădiri de birouri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*