Altex a deschis un al doilea magazin ȋn Mediaș

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex a deschis un al doilea magazin ȋn Mediaș, județul Sibiu, pe 28 octombrie. Magazinul are o suprafață de 2.000 de metri pătrați și zeci de mii de produse pe stoc.

,,Ne bucurăm că am reușit să respectăm calendarul de extindere și să finalizăm acest magazin ȋn timp, astfel ȋncât locuitorii Mediașului să se bucure de ofertele de Black Friday și de cele de sărbători. Magazinele Altex sunt o destinație de cumpărături sigură, iar echipele noastre respectă toate măsurile impuse de autorități, ȋn contextul pandemiei”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul este amenajat modern, în linie cu procesul de tehnologizare și digitalizare al Altex. Prețurile sunt semnalizate prin etichete electronice, care asigură o vizibilitate sporită a produselor și ofertelor la raft, dar și o actualizare ȋn timp real a acestora, ȋn conformitate cu cele din magazinul online. Experiența in store este completată de existența display-urilor digitale, care ȋnlocuiesc materialele promoționale pe hârtie.

Deschiderea magazinului coincide cu startul campaniei Black Friday 2021, ȋn care clienții pot beneficia de cele mai importante reduceri ale anului, la sute de produse din toate categoriile. Ȋn plus, locuitorii Mediașului și cei din ȋmprejurimi, vor avea parte și de o ofertă locală, dedicată inaugurării:

–           iPhone 12 mini 5G cu 2599.9 lei;

–           mașină de spălat rufe la 799.9 lei;

–           televizor UHD 4k Samsung 108 cm cu 1299.9 lei;

–           cuptor cu microunde cu grill cu 199.95 lei;

–           robot bucătărie Bosch cu 485,96 lei.

De asemenea, clienții care vizitează magazinul din centrul comercial Shopping Park Mediaș (Șos. Sibiului), ȋn prima zi, se vor putea ȋnscrie ȋntr-un concurs cu premii generoase: laptop, smartwatch, aspirator, espressor, televizor, dacă se abonează la newsletter și cumpără produse în valoare de 150 de lei.

Programul normal al noului magazin va fi de luni până sâmbătă, între orele 9:00 – 21:00, iar duminica, de la 9:00 la 19:00, dar pe 28 octombrie, acesta a fost extins, de la 7:00 la 21:00.

Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;

Este asigurat triajul înainte de intrarea în magazin;

Magazinul este dezinfectat în mod regulat;

Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;

În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*