Yokogawa prelungește contractul de închiriere pentru birourile din Novo Park cu încă 5 ani

Novo Park

Filiala locală a companiei japoneze Yokogawa, cu activităţi în domeniul automatizării şi controlului pentru procese industriale, testare şi măsurare, a prelungit cu încă 5 ani, pentru a treia oară consecutiv, contractul de închiriere a spaţiului pe care îl ocupă în parcul de business Novo Park, deținut de Genesis Property.

Yokogawa are sediul în Novo Park din anul 2007, fiind unul dintre cei mai longevivi chiriași din parcul de business aflat în nordul Capitalei. În plină pandemie, compania a reînnoit contractul de închiriere valabil până în 2021 pentru o perioadă de încă 5 ani.

„Într-un an în continuare atipic pe fondul pandemiei de Covid-19, în care multe companii lucrează încă în sistem remote sau hibrid, Yokogawa a ales să extindă contractul de închiriere până în 2026. Această prelungire este o dovadă clară a angajamentului pe termen lung al companiei cu care avem un parteneriat solid, de aproape 15 de ani, dar și a încrederii în viitor, în ciuda contextului pe care încă îl traversăm”, a spus Liviu Tudor, președinte Genesis Property.

Complexul Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Capitală și unul dintre primele parcuri de birouri verzi din România. Parcul este format din 7 clădiri cu o suprafață utilă totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați de spații de birouri clasa A și este replica în miniatura a unui oraș, oferind chiriașilor și angajaților acestora soluții integrate pentru a-și petrece timpul la job.

Complexul de birouri a obţinut certificarea BREEAM, cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce priveşte clădirile verzi, cu ratingul Very Good.

Genesis Property este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de birouri de clasa A din România, având o experiență de peste 20 de ani în industria imobiliară. Compania deține și administrează peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A, în Novo Park și West Gate Business District din București.

Printre cei mai importanți chiriași din cele două parcuri de birouri se numără companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens, Alpha Bank, unde lucrează în total peste 20.000 de angajați. Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*