WTF of the day – GPS tracking-ul declarat legal

cu alte cuvinte: un politist, detectiv sau nevasta poate sa iti puna un cip GPS in masina sau in geanta si sa iti urmareasca fiecare pas fara sa aiba nevoie de un mandat pentru asta.

Poate ca nu ai nimic de ascuns fata de nevasta, dar de ce are nevoie un guvern sau orice alta autoritate dreptul sa stie pe unde mergi? Deocamdata povestea a fost declarata legala intr-un stat american, dar de aici pina la noi nu e mult.

pasul urmator: cipuri implantate in creiere. pai sa ne citeasca si gandurile, nu? WTF! [via]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*