VIDEO Catalogul Altgradauto vine cu noi piese originale Ford. Iată câteva oferte demne de luat în seamă

Pachet frânare Ford original Motorcraft de la Altgradauto
Pachet frânare Ford original Motorcraft de la Altgradauto

Altgradauto, importator de piese auto Ford, îți oferă soluția ideală indiferent de problema mașinii tale. Altgradauto dispune și de piese auto Ford, piese originale, care vin de fiecare dată cu garanție de la producător și care se potrivesc perfect cu modelul de autoturism Ford pe care îl deții.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi  direct de la furnizorul Altgradauto sau prin intermediul reprezentanțelor și primești piese aidoma celor cu care mașina ta a ieșit de pe poarta fabricii. Piesele auto originale conferă durabilitate și eficiență, scutindu-te de numeroase bătăi de cap pe termen lung. Piesa dorită o poți comanda de pe codul înscris sau seria de caroserie. Timpul de așteptare a comenzii online este scurt, consultanța inclusă și, de cele mai multe ori, prețurile sunt mai bune decât cele licență aftermarket.

Pachetele de amortizoare Ford MotorCraft sunt un foarte bun exemplu de piese auto Ford. Setul conține două amortizoare originale Ford varianta economică, iar prețul este similar cu cele licență calitate medie. Avantajul este că Ford MotorCraft sunt produsele originale Ford, cu o garanție de 24 de luni.

Preț bun găsești și la setul de ștergătoare. Ele au un preț similar celor din gama premium aftermarket. Poți regăsi, de asemenea, pachete de ambreiaj cu rulment de presiune la prețuri mai bune decât gama aftermarket. Ford, prin politica sa de prețuri și gama de produse, încearcă și reușește să țină piept producătorilor aftermarket.

Ca să te convingi, intră pe Catalog.AltgradAuto.ro și verifică prețurile pieselor originale Ford. Din punct de vedere al calității și durabilității, nimeni nu le poate contesta avantajele.

Recomand oricărui deținător de Ford, să apeleze cu cea mai mare incredere la Altgradauto datorită serviciilor de calitate la cele mai accesibile prețuri. Pentru nelămuriri sau informații suplimentare, poți apela numerele de telefon din secțiunea “Contact”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*