Un nou magazin Altex modernizat, ȋn Ploiești

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, și-a propus ca toți clienții săi să se bucure de cele mai înalte standarde de calitate, atunci când ȋi vizitează magazinele. Astfel, Altex continuă planul de investiții în modernizarea și tehnologizarea magazinelor sale, iar astăzi anunță finalizarea procesului de reamanajare a unității din complexul comercial Ploiești Shopping City.

”Ȋn urmă cu patru luni, am deschis un magazin nou și modern, ȋn Ploiești Value Center, iar acum am finalizat reamenajarea unuia care are deja 10 ani de funcționare tocmai pentru a ȋmbunătăți experiența de cumpărături a clienților noștri ploieșteni. Calendarul nostru de inaugurări și modernizări este unul ȋncărcat și în anul acesta, dar avem satisfacția feedback-ului pozitiv primit de la clienții care ne trec pragul”, a declarat Edvin Abdulachim, directorul comercial Altex.

Magazinul Altex, aflat ȋn incinta complexului comercial Ploiești Shopping City (Centura de Nord Ploiești km. 6, Blejoi), are o suprafața de peste 1.000 mp și oferă clienților săi o gamă variată de produse și servicii, cu un stoc de peste 25.000 de articole. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Altex Value Centre și Altex din strada Libertății, nr. 4, proprietate a grupului Altex.

Pentru un consum redus de energie, dar și pentru o vizibilitate mai bună a prețurilor de la raft, în unitatea Altex, din incinta Complexului Comercial Ploiești Shopping City, sistemul clasic de iluminare a fost înlocuit cu unul LED de ultimă generație. Ȋn urmă cu un an, ȋn magazinul din Ploiești, a fost implementat sistemul de etichetare electronică, ce asigură o vizibilitate crescută a prețurilor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a acestora.

Magazinul Altex din incinta complexului comercial Ploiești Shopping City va fi deschis de luni până duminică, ȋntre 10:00 și 22:00. Pe 14 aprilie, ȋn prima zi post reamenajare, programul va fi extins, de la 7:00 la 22:00.

Zile pline cu oferte speciale

Clienții locali sunt așteptați, din 14 aprilie, cu reduceri de până la 50% pentru echipamente electronice, electrocasnice, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:

–         Telefon APPLE Iphone 13 5G – 3279.92 lei, redus de la 4099.9 lei;

–         Sistem Desktop Gaming MYRIA digital – 3499.9 lei, redus de la 4249.9 lei;

–         Televizor LED Smart PHILIPS 139 cm – 1499.9 lei, redus de la 2199.9 lei.

Cumpărătorii care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau o trotinetă electrică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*