Un nou iPhone – mai subtire si mai mare

Am tot fost intrebat de ce nu zic nimic despre iPhone-ul din Vietnam. Am zis pe Twitter. Mi se pare suficient. Asta pentru ca nu aduce nimic nou. Mda, nu are suruburi in partea de jos si baietzii au reusit sa puna pe el 4.0, dar iTunes nu-l recunoaste. Asa, si?

Am gasit in schimb o alta jucarie mult mai interesanta. Modelul de fata a fost filmat undeva prin Asia.

Daca nu ti-ai dat seama inca, tricoul cu iPhone e viitoare chestie la moda. Ca sa nu mai zic ca si pulseaza in ritmul muzicii in Discoteca. Daca ai si roManele pe el vei fi sufletul petrecerii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Salut Adrian. Vad ca te pricepi foarte bine la tot ce e legat de iPhone si vreau sa apelez la tine cu o mica dilema ce o am. Momentan am un iPhone 3G 8GB 3.1.2 (unlocked, jailbreak). Am gasit la mine in oras un baiat serios (are 900 de calificative pe Okazii 100% pozitive) care se ocupa cu vanzarea de iPhonuri si are 3GS 16GB, sigilate dar cu 3.1.3 si as putea sa i-l dau pe al meu + 70 de euro(el le vinde cu 260 EU). Stiu ca momentan nu se pot decoda, doar sa ii fac jailbreak, dar din ce stii tu este 100% sigur ca se vor putea decoda in momentul in care apare OS 4.0? Cam la cat timp dupa aparitia OS 4.0 se presupune ca va aparea si unlock-ul? Am tot cautat pe internet si nu am gasit la cat timp dupa ce a aparut 3GS i s-a putut face si unlock. Stiu ca pentru OS 4.0 (versiunile beta) jailbreak a aparut deja. Mie mi se pare ca e un pret foarte OK, doar ca mi-e frica sa nu raman cu el blocat inca 3-4 luni sau chiar mai rau sa nu se mai poata debloca, si sa am un iPod Touch. :) Merci anticipat si scuze ca am scris aici, stiu ca nu e on-topic, dar vroiam si o parere mai avizata si documentata.

  2. @adrian boioglu: Multumesc mult pentru timpul acordat si mii de scuze pentru off-topic. Asta vroiam sa stiu, daca este sau nu 100% sigur ca aceste telefoane se vor putea debloca, dar se pare ca nu e nimic sigur, asa ca “ce-i in mana nu-i minciuna”. Week-end placut, Mircea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*