Trailer nou pentru “Ziua Independenței 2”

Îmi aduc aminte momentele când am văzut primul film “Ziua Independenței”. Eram în cinema Republica din Constanța, sala era atât de plină încât se stătea în picioare și pe scări. În momentul în care s-a deschis cabina navei extraterestre și am văzut alienul s-a auzit un murmur în toată sala pe care nu o să-l uit prea curând.

Partea a doua a poveștii are loc 20 ani mai târziu, iar Pământul a mai furat câte ceva din tehnologia extraterestră. Trailerul arată suficient de bine ca să mă facă să îmi doresc să-l văd.

“Independence Day: Resurgence” vine la cinema pe 24 iunie 2016.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*