tbi bank continuă să își extindă rețeaua de parteneri și face echipă cu Ortopedica pentru a facilita accesul financiar al clienților la dispozitive medicale și recuperare

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

tbi bank, una dintre cele mai dinamice bănci din Europa de Sud-Est, orientată către clienți, continuă să-și extindă rețeaua de parteneri și se asociază cu compania de dispozitive medicale ORTOPEDICA. Clienții au acum posibilitatea de a cumpăra dispozitive medicale prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi cu rate accesibile.

Soluția BNPL permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate, sprijinind astfel incluziunea financiară și socială. ORTOPEDICA este unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de dispozitive medicale din România și dispune, la nivel național, de 25 de centre moderne de protezare, ortezare si recuperare.

„Căutăm în permanență să ne extindem rețeaua de parteneri cu scopul principal de a oferi clienților noștri tot mai multe opțiuni pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții. În plus, prin intermediul BNPL, ne angajăm să eliminăm inegalitățile financiare și sociale, facilitând oamenilor accesul la produsele de care au nevoie pentru o viață mai bună. În acest sens, dispozitivele medicale, cum ar fi protezele și ortezele, sunt esențiale pentru persoanele cu astfel de nevoi, ajutându-le să aibă un stil de viață sănătos și independent. Din păcate, dispozitivele medicale performante și de înaltă calitate implică costuri ridicate, motiv pentru care multe persoane nu și le permit. De aceea, ne-am asociat cu un jucător puternic din acest sector, pentru a le oferi clienților noștri un instrument de achiziție avantajos”, a spus Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

ORTOPEDICA este singurul distribuitor din România pentru producători și furnizori de renume internațional, adevărați lideri în domeniul dispozitivelor medicale, precum Invacare, Orliman, Serag-Wiessner, Laboratori Piazza sau Troge Medical. De asemenea, compania colaborează și cu furnizori de top în domeniul protezelor precum Otto Bock, Streifeneder, Ossur sau Alps.

„Am creat ORTOPEDICA din dorința de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu mobilitate limitată și de a le oferi din nou libertatea de mișcare. Produsele și serviciile pe care le oferim sunt de cea mai bună calitate, dar accesul la acestea poate fi o problemă pentru unii români, mai ales în contextul creșterii costurilor de trai. Acesta este și principalul motiv pentru care am ales să colaborăm cu tbi bank, un jucător de top în domeniul finanțării în rate fără dobândă”, a spus Marius Andrei, General Manager, ORTOPEDICA.

ORTOPEDICA are contracte încheiate cu toate Casele Județene de Asigurări de Sănătate și CASOPSNAJ și oferă, de asemenea, consultanță de specialitate pentru a oferi soluții optime pacienților și clienților. Dispozitivele medicale oferite sunt acreditate la nivel internațional și de către Ministerul Sănătății din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*