Concurs: “Stiri Romania” – colectie de site-uri mobile romanesti

Una dintre aplicatiile romanesti care mi-a atras atentia este “Stiri Romania“. Jucaria scrisa de Razvan Creanga a reusit performanta sa ajunga pe locul 1 in AppStore Romania la aplicatii platite, in mai putin de 48 ore.

Interfata este cit se poate de simpla. Nici nu se putea altfel pentru ca “Stiri Romania” este o colectie

bine intretinuta de site-uri romanesti care au interfete mobile. Nu trebuie sa mai ai bookmark-uri cu toate site-urile preferate, doar deschizi aplicatia si apesi pe site-ul pe care vrei sa intri. Razvan a ales sa o faca si “sociala” – direct din aplicatie poti sa trimiti un link pe mail, facebook sau twitter.

In prima versiune a aplicatiei ai de ales intre cele 70 site-uri ale marilor ziare, reviste, televiziuni, posturi de radio sau site-uri video. Mi s-ar parea util sa ai posibilitatea sa cauti in lista, sa poti sa adaugi anumite site-uri la favorite sau sa stergi/ascunzi ce nu te intereseaza. In plus, ar fi mult mai util sa vezi Feed-uri RSS din diferite categorii de site-uri. In felul asta citesti titluri de stiri si nu prima pagina a unor ziare.

“Stiri Romania” este 3 dolari in AppStore, dar boio.ro pune la bataie nu mai putin de 9 promo-coduri. Daca vrei sa ai la indemina stirile din Romania trebuie sa respecti concomitent citeva reguli simple:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Stiri Romania” pe boio.ro http://is.gd/dxCke @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 7 coduri vor fi oferite celor care lasa primele comentarii, iar alte doua vor fi trase la sorti pe 23 iulie.

Update: Primii 7 castigatori care au urmat regulile corect sunt: Mak, BogdanMoldot, Virinel, Cristi, Bogdanobi, Andrei, JohnCena. Ii rog sa-mi trimita un email de pe adresa lasata in comentariu.

Update 2: Castigatorii tragerii la sorti sunt: KasztaPaul si coosti. Ii rog sa-mi trimita un mail de pe adresa lasata la comentarii pentru a intra in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Ai vazut cumva Review-urile aplicatiei in AppStore? Cred ca ele
    spun destul. Aplicatia este, intr-adevar, copiata dupa Uku Portal, care a aparut cu 2 luni mai devreme, face exact acelasi lucru si este FREE.

  2. @Dan si altii: eu nu inteleg ceva – asta e un review insotit de un concurs. cu ce e relevant faptul ca in AppStore mai sunt si alte aplicatii similare? Sunt convins ca exista si altele, dar la ce te ajuta?

  3. Cum la ce ajuta? Mie mi se pare evident: De ce sa platesti o aplicatie copiata, cand versiunea originala e free?

  4. @Com dupa teoria ta ar insemna ca Firefox a copiat Internet Explorer. Uita-te mai bine la cele doua aplicatii si ai sa-ti dai seama de diferente.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*