Concurs: “Stiri Romania” – colectie de site-uri mobile romanesti

Una dintre aplicatiile romanesti care mi-a atras atentia este “Stiri Romania“. Jucaria scrisa de Razvan Creanga a reusit performanta sa ajunga pe locul 1 in AppStore Romania la aplicatii platite, in mai putin de 48 ore.

Interfata este cit se poate de simpla. Nici nu se putea altfel pentru ca “Stiri Romania” este o colectie

bine intretinuta de site-uri romanesti care au interfete mobile. Nu trebuie sa mai ai bookmark-uri cu toate site-urile preferate, doar deschizi aplicatia si apesi pe site-ul pe care vrei sa intri. Razvan a ales sa o faca si “sociala” – direct din aplicatie poti sa trimiti un link pe mail, facebook sau twitter.

In prima versiune a aplicatiei ai de ales intre cele 70 site-uri ale marilor ziare, reviste, televiziuni, posturi de radio sau site-uri video. Mi s-ar parea util sa ai posibilitatea sa cauti in lista, sa poti sa adaugi anumite site-uri la favorite sau sa stergi/ascunzi ce nu te intereseaza. In plus, ar fi mult mai util sa vezi Feed-uri RSS din diferite categorii de site-uri. In felul asta citesti titluri de stiri si nu prima pagina a unor ziare.

“Stiri Romania” este 3 dolari in AppStore, dar boio.ro pune la bataie nu mai putin de 9 promo-coduri. Daca vrei sa ai la indemina stirile din Romania trebuie sa respecti concomitent citeva reguli simple:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Stiri Romania” pe boio.ro http://is.gd/dxCke @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 7 coduri vor fi oferite celor care lasa primele comentarii, iar alte doua vor fi trase la sorti pe 23 iulie.

Update: Primii 7 castigatori care au urmat regulile corect sunt: Mak, BogdanMoldot, Virinel, Cristi, Bogdanobi, Andrei, JohnCena. Ii rog sa-mi trimita un email de pe adresa lasata in comentariu.

Update 2: Castigatorii tragerii la sorti sunt: KasztaPaul si coosti. Ii rog sa-mi trimita un mail de pe adresa lasata la comentarii pentru a intra in posesia codurilor.

20 Comments

  1. Nu era deja o aplicatie de genul asta cu numele Uku?O aplicatie free? pentru ce anume cere Razvan Creanga bani? Pentru textele altora?

  2. inseamna ca tie ti s-ar parea corect daca cineva ar face un app de 99 de centi doar cu blogul tau, fara sa-ti plateasca nimic?

  3. @com: nu ai inteles.

    de ce nu se apuca astia din aplicatie sa dea in judecata si Mozilla pentru Firefox sau Microsoft pentru IE? Aplicatia nu e decit un browser social pentru site-uri dintr-o anumita categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*