Concurs: “Stiri Romania” – colectie de site-uri mobile romanesti

Una dintre aplicatiile romanesti care mi-a atras atentia este “Stiri Romania“. Jucaria scrisa de Razvan Creanga a reusit performanta sa ajunga pe locul 1 in AppStore Romania la aplicatii platite, in mai putin de 48 ore.

Interfata este cit se poate de simpla. Nici nu se putea altfel pentru ca “Stiri Romania” este o colectie

bine intretinuta de site-uri romanesti care au interfete mobile. Nu trebuie sa mai ai bookmark-uri cu toate site-urile preferate, doar deschizi aplicatia si apesi pe site-ul pe care vrei sa intri. Razvan a ales sa o faca si “sociala” – direct din aplicatie poti sa trimiti un link pe mail, facebook sau twitter.

In prima versiune a aplicatiei ai de ales intre cele 70 site-uri ale marilor ziare, reviste, televiziuni, posturi de radio sau site-uri video. Mi s-ar parea util sa ai posibilitatea sa cauti in lista, sa poti sa adaugi anumite site-uri la favorite sau sa stergi/ascunzi ce nu te intereseaza. In plus, ar fi mult mai util sa vezi Feed-uri RSS din diferite categorii de site-uri. In felul asta citesti titluri de stiri si nu prima pagina a unor ziare.

“Stiri Romania” este 3 dolari in AppStore, dar boio.ro pune la bataie nu mai putin de 9 promo-coduri. Daca vrei sa ai la indemina stirile din Romania trebuie sa respecti concomitent citeva reguli simple:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “Castiga “Stiri Romania” pe boio.ro http://is.gd/dxCke @boioglu”.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele 7 coduri vor fi oferite celor care lasa primele comentarii, iar alte doua vor fi trase la sorti pe 23 iulie.

Update: Primii 7 castigatori care au urmat regulile corect sunt: Mak, BogdanMoldot, Virinel, Cristi, Bogdanobi, Andrei, JohnCena. Ii rog sa-mi trimita un email de pe adresa lasata in comentariu.

Update 2: Castigatorii tragerii la sorti sunt: KasztaPaul si coosti. Ii rog sa-mi trimita un mail de pe adresa lasata la comentarii pentru a intra in posesia codurilor.

19 Comments

  1. Am trimis tweet dar, de pe tel, imi este imposibil sa gasesc modalitatea de a copia link-ul catre el pt a-l posta aici. Pe tel folosesc Twitbird :(

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Concurs: “Stiri Romania” – colectie de site-uri mobile romanesti | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*