“SMS de sarbatori” aplicatia care te scuteste de obligatii

“Fie ca…” si acum te gandesti cateva minute ce sa adaugi intr-un SMS si apoi sa-l trimiti prietenilor, rudelor si colegilor de munca.

Un roman, Mihai Babusca a avut aceeasi problema, doar ca el a decis sa o rezolve cat se poate de simplu: printr-o aplicatie de iPhone.

SMS de sarbatori este exact ceea ce iti inchipui ca e: o aplicatie care te lasa sa alegi un mesaj de Craciun sau Anul Nou (probabil ca va fi updatata si pentru Pasti sau alte sarbatori), sa decizi cui vrei sa trimiti mesajul si sa rezolvi problema repede si elegant.

Interfata este cat se poate de simpla si eficienta, iar daca mesajele prefefinite nu iti plac poti sa creezi unul ceva mai personal. Trimiterea SMS-urilor se face prin intermediul aplicatiei de Mesaje din iPhone, asa ca vei vedea toate textele trimise chiar acolo.

Si pentru ca e vorba de un developer roman care a lansat versiunea 1.0 in urma cu doar 2 zile, cred ca merita sa castigi si tu SMS de Sarbatori. Uita-te la un clip despre functionarea aplicatiei si apoi trecem la concurs!

Apropo, daca ar fi dupa mine, aplicatiei ii lipsesc cateva maruntisuri. Sunt convins ca Mihai le va rezolva cat de curand posibil.

– o icoana mai interesanta

– o casuta de cautare pentru contacte

– o metoda de a adauga grupuri de contacte care pot fi utilizate si cu alte ocazii

– un buton Select ALL sau o metoda de a selecta mai rapid contacte multiple

– acces la grupurile de contacte existente pe telefon.

Chiar si cu aceste mici lipsuri, aplicatia este extrem de utila pentru cei care prefera trimiterea de SMS-uri de sarbatori.

boio.ro pune la bataie 5 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul:

Castiga aplicatia “SMS de sarbatori” pe boio.ro via @boioglu http://is.gd/2Drx8I

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Castigatorii sunt alesi pe sistemul primul venit / primul servit.

Update: Codurile cadou s-au dus. Ramai aproape de boio.ro pentru urmatoarele concursuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.