slow news month

daca nici Apple nu a reusit sa ne scoata din adormire…

mi se pare mie, sau nu se mai intampla nimic interesant de citeva saptamani incoace? pe de alta parte, asta e numai linistea dinaintea furtunii.

eu deja ma gandesc ce jucarii primesc de craciun. tu i-ai trimis scrisoare lui mos craciun? sau ti-ai updatat wish-listul de pe amazon?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Eu tot afirm ca nu se mai intampla nimic de luni bune. Faptul ca a aparut 3.1 mi-a mai dezmortit putin iPhone-ul dar atat.
  Mai tii minte la inceputuri ce avalansa de aplicatii, de utilitare apareau pentru iPhone?
  Acum parca iPhone si-a atins pragul de excelenta. Nu cred ca va mai aprea vreo aplicatie care sa ne impresioneze.
  Sau mai bine am sa pun o intrebare:

  Ce aplicatie sau utilitar (oficial sau 3rd party) ar putea sa te mai impresioneze? Ce ai asteptat pana acum si nu a aparut pe iPhone?

  Hai sa vedem ce iese!

 2. @Dan P.: Ce astept? Pai de mult timp astept o aplicatie, un joc care sa interactioneze cu calculatorul si sa fie utila… Sau o utilitara buna: sa poti folosii tastatura Macului ca sa scrii pe iPhone, cred ca ar fi utila…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*