sindicatul bloggerilor

americanii gindesc deja urmatorul pas in ceea ce inseamna internetul, blogging si user generated content.

in ultima vreme am vazut pareri (mai ales pro) despre infintarea unui sindicat al bloggerilor. oamenii se gindesc in primul rind la acei angajati ai diferitor web-site-uri care lucreaza zi de zi adunind informatii despre diferite subiecte si scriind despre ele. nu te numesti jurnalist in adevaratul sens al cuvintului si pentru asta nu ai asigurare, nu ai un sindicat care sa-ti negocieze salariile si beneficiile.

viitorul sindicat vrea sa ii ajute in primul rind pe bloggerii americani care scriu zi de zi si cistiga mai putin de 500 dolari pe luna.

stiu ca ideea de sindicat al bloggerilor este departe de romania. asta si pentru ca meseria de blogger (ce fel suna…) nu va fi regasita prea curind pe nomenclatorul de meserii. stiu ca in tara avem inca probleme cu jurnalisti care sunt platiti sub standarde. asta si pentru ca cei mai multi patroni de presa nu vor sa auda de sindicat.

dar sper odata ne vom gadi si noi la pasul urmator. pina atunci poti sa-ti exprimi parerea cu privire la subiectu asta pe roMediaBlogger.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*