Sandisk 8GB jump drive

cind vine vorba de evolutia in tehnologie imi aduc aminte mereu de pc-ul de la redactia TVR Constanta care avea un hard disk de 6 giga. si asta era doar in urma cu 2 ani. (pt ca tvr nu vroia sa bage banii in computere mai bune). “rishnitza” insa isi facea treaba chiar si cu un windows xp.

acum sandisk lanseaza jump drive-ul de 8 giga. aceleasi dimensiuni si aceeasi forma ca si jucariile precedente, dar o capacitate dubla…

ieri mi-am cumparat de pe net un flash drive de 250 giga. un WD Passport. la numai 157 $ merita sa ai toate informatiile intr-un buzunar…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*