Samsung mai incearca o data

Au pierdut 1 miliard de dolari si acum nu mai au bani sa faca reclame ca lumea? :)

Sau poate se pregatesc moral sa vada cum milioane de oameni vor cumpara iPhone in primul weekend, iar cifrele la vanzari vor intrece bine de tot cifrele Samsung.

Mi se pare interesant ca nu pronunta tot numele device-ului, ci doar Samsung GS3.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

 1. dc nu arata samsung in video cum arata un om cand isi pune in buzunar “tableta gs3” :-) trebe largit buzunarele.

  imi place la sfarsit video, unde scrie “It’s Coming” deci si SAMSUNG face reclama la noul iPohne :D super.

 2. @Skinnerul: Nu mai zi nimic de ecran, ca pana recent toti fanii Apple spuneau ca 3,7 inch e dimensiunea perfecta iar celelalte sunt prea mari. Chiar si reprezentatii Apple spuneau ca nu renunta la aceasta dimensiune pentru ca e exact cat trebuie. Si totusi…

  @Adrian: Samsung nu mai incearca o data. Samsung este lider mondial la capitolul telefoane mobile momentan, nu are unde sa ajunga mai sus. Si ce daca are de platit 1 miliard de dolari? Nu e ca si cum trebuie sa-i scoata dintr-o pensie medie din Romania.

  Iar reclama e chiar amuzanta, daca se exclude orgoliul de “fan apple”. Nu e bine sa o luati prea in serios.
  Nu de alta, dar sa stai la coada cu o saptamana inainte, cum s-a intamplat anul acesta in New York, e chiar penibil. O fi jucaria frumoasa, inteligenta si tare, dar lumea ar trebui sa mai aiba si-o viata in afara lor.

 3. cei care stau la coada cu o saptamana inaintea lansarii sunt platiti de corporatii pentru reclama sau isi promoveaza propriile site-uri, bloguri…

 4. @ Catalin.. cum adica pana in lansarea lui 4S ? atunci cred ca fusese lansat SGS2. plus ca filmul este postat pe youtube ieri. eu consider ca cel mai ok ecran este de 4.3″. insa nici de 4.7 nu ar fi rau daca ar face rama care inconjoara ecranul cat mai mica. practic cel mai misto ar fi fost un telefon cu dimensiunea lui 4-4s dar cu ecranul mai mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*