Românii pot deveni acum specialiști în somn pentru 800 EUR/lună

FOTO PPA PR

Job-ul visurilor tale tocmai a devenit realitate: acum ai șansa să fii plătit ca să dormi! Cel mai important brand de articole pentru somn din lume, Emma, ​​oferă un salariu lunar de 800 EUR/lună celor care vor să le testeze produsele.

Rolul principal al unui Specialist în Somn va fi să încerce produsele Emma. Pe lângă testarea și utilizarea tuturor produselor trimise de brand, acesta/aceasta va fi responsabil(ă) cu împărtășirea experiențelor și a opiniilor în social media, astfel încât compania să-și poată îmbunătăți continuu produsele. Inițiativa a fost lansată de Emma ca urmare a deschiderii biroului său din București, al șaselea său birou la nivel mondial.

Care sunt criteriile de selecție?

Oricine poate aplica dacă îndeplinește cerințele de mai jos. Nu trebuie neapărat să ai experiență în domeniul sănătății sau să studiezi somnul, dar e esențial să:

  • Ai peste 18 ani
  • Fii creativ
  • Utilizezi frecvent rețelele sociale
  • Iubești somnul

Cei interesați trebuie să completeze formularul de înregistrare și să înregistreze un videoclip de prezentare care explică „De ce ar trebui să devin noul Specialist în Somn al Emma” și să se înregistreze până la 15 februarie. Videoclipul înregistrat trebuie să fie vertical (format portret) și să dureze maxim 60 de secunde.

„Credem că o zi grozavă începe după un somn bun, așa că ne dedicăm dezvoltării celor mai bune soluții și tehnologii capabile să „trezească” în clienții Emma cea mai bună versiune a lor”, a spus Dr. Dennis Schmoltzi, Co-fondator și CEO Emma – The Sleep Company, una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere la nivel global.

Emma – The Sleep Company, liderul global D2C (direct-to-consumer) în materie de articole pentru somn, deschide la București al șaselea său birou operațional la nivel global. Compania, care în 2021 raporta o cifră de afaceri de peste 645 milioane euro, a anunțat recent deschiderea a 20 de posturi pentru biroul din Româna din diverse domenii – resurse umane, finanțe, contabilitate, operațiuni și distribuție, având în plan multe altele pentru anii următori. Având deja o prezență în peste 30 de țări din America, Europa și Asia-Pacific, Emma continuă prin deschiderea biroului său din București strategia sa de extindere la nivel global.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*