romania anilor 1900 pe google

un acord intre revista Life si google iti ofera acum ocazia sa vezi 10 milioane de fotografii din anul 1750 pina azi. daca nu te intereseaza in mod deosebit indienii de prin statele unite atunci poate romania inceputului de secol 20.

fotografiile au o calitate buna si parca vad ca ai nostri le vor fura si le vor face calendare de vandut pe tarabele cu ziare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. foarte interesante pozele cu romania. parca m-am intors in timp. fetele oamenilor ma interesau cel mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*