iTunes 8.2 – Nu face update deocamdata

update: iTunes 8.2 este OK daca folosesti un iPhone jailbreakuit, deblocat si aplicatii crackuite. Eu am facut update si totul merge ca inainte.

Daca ai de gind sa jailbreakuiesti telefonul (sau sa folosesti QuickPwn si WinPwn/Pwnage Tool) de acum inainte, NU face update la iTunes 8.2. El nu lasa telefonul sa intre in DFU Mode si imipedica SSH-ul.

DevTeam sustine ca vor patch-ui iTunes odata cu update-ul la 3.0. Pina atunci, nu ai nevoie de 8.2.

Primul semn legat de firmware-ul 3.0 a venit in seara asta de la Apple. Este vorba de un update la iTunes. Am sarit de la 8.1.1 direct la 8.2.

iTunes 8.2 now supports iPhone or iPod touch with the iPhone 3.0 Software Update. iTunes 8.2 also includes many accessibility improvements and bug fixes.

in plus, avem un update pentru QuickTime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Safe? Astia zic sa nu facem update pt ca:
    “It breaks your ability to use QuickPwn, PwnageTool, and iPhone Tunneling Suite (ssh over usb). We don’t think this is a deliberate breakage of these tools. It’s just that Apple has updated a low-level USB protocol that normally only Apple cares about (but jailbreakers care about). “

  2. Si eu am facut update si am dat si un sync… Nu voi mai putea jailbreak-ui iPhone-ul? :(

  3. si eu am facut update si nu mai merge iphone browser ce fac?????

    abonamentele cosmote nu merg pe iphone…cartelele merg.,…stiati????eu mi am luat teapa asta…..:(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*