Primele reclame pentru Apple Watch

Sunt mai mult decit niste reclame, un fel de mici filmulete facute pentru prezentarea produsului, nu pentru a rula la TV in pauzele publicitare.

Afla totul despre iPhone 6, iPhone 6 Plus, Apple Watch si Apple Pay DE AICI si vezi prezentarea video.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mi se pare foarte ciudat fontul ales pentru denumirea Watch. Dacă e ‘companionul’ telefonului, nu ar fi fost logic să împrumute mai mult din design-ul iPhone, respectiv iOS?

  2. @Calin: Apple le gandeste cu 3 pasi inainte. Poate ca peste citiva ani iPhone se va numi Phone, de exemplu :)

    Pe de alta parte, ei urmaresc altceva cu asta. Nu puteau sa-i zica “watch” si sa primeasca trademark pentru asta, dar pentru watch merge. e mai usor de tinut minte decit Sony Smartwatch, Samsung Gear, Moto 360 etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*