Pregateste-te de aniversari cu “Iti urez”

Vine 1 si 8 martie si tu trebuie sa trimiti mesaje mamei, prietenei si altor doamne si domnisoare din viata ta. Cita inspiratie ai?

Iti urez” este o aplicatie care vine cu mesaje predefinite. Tot ce ai de facut este sa selectezi template-ul ales si il trimiti. Partea cea mai buna este ca jucaria dezvoltata de Valentin Mladin (un developer roman, apropiat al boio.ro) are categorii pentru toate sarbatorile importante din an: Craciun, Paste, Revelion dar si mesaje de dragoste sau urari speciale pentru Zile de Nastere.

Pentru 99 centi le ai pe toate in buzunar.

boio.ro pune la bataie 5 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga “Iti urez” pe boio.ro http://is.gd/AwhbMa“. Poti sa apesi si butonul de Twitter de sub post sau sa dai un RT la Tweet-ul meu.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Primele cinci comentarii valide castiga automat cite un promo-code.

Apropo, exista si varianta in limba engleza – I Wish you.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.