O nouă versiune a aplicației CFR Călători este disponibilă

Trenurile de aeroport opresc și la Parc Mogoșoaia. FOTO CFR Călători

Începând din 18 august 2021 este disponibilă o nouă versiune a aplicației “CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” . Aceasta permite cumpărarea mai ușoară a biletelor pentru trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

CFR Călători îmbunătățește constant aplicația urmărind îndeaproape nevoile pasagerilor, axându-se pe cei trei piloni de dezvoltare: intuitivitate – ușurință în utilizare, siguranță și accesibilitate. Folosind noua funcție, alături de salvarea datelor călătorilor și Click4pay, pasagerii pot cumpăra mai rapid și sigur biletele înainte de călătorie, pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă și retur.

CFR Călători opereză 60 de trenuri pe ruta București Nord – Aeroportul Henri Coandă și retur. Tariful este de 4 lei, accesibil tuturor. Circulaţia trenurilor este cadenţată şi acoperă aproape întreaga durată a zilei, asigurând nevoile de transport atât pentru traficul de călători ocazional cât şi pentru cel de navetă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*