noul meu Flashdrive preferat

imi place sa port un flash drive mic, ca breloc de chei. in ultimele luni m-am jucat cu un Kingmax. e ideal – 8GB pentru 20 si putin de dolari.

Azi am descoperit o minunatie pe care o pierzi cu siguranta, daca nu o legi bine de chei. Dar cred ca este cel mai mic de pe piata si nu voi rezista prea mult pina il comand. Este vorba despre EagleTec USB Nano Flash Drive. 8GB pentru 33$, sau 4GB pentru 22$ nu e rau deloc. Pozele spun totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @ Lucian:

    am vazut cheile Lacie, dar nu-mi plac pt ca sunt mari, exact ca o cheie. inteleg ca e un concept si design nou, dar nu sunt portabile deloc. cel putin, nu in comparatie cu asta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*