20 Comments

 1. tot un iPhone 5s space grey de 16 sau 32GB de la Orange la anu prin februarie ca expira cei doi ani de contract de la iPhonu 4 pe care il detin acum

 2. “space grey” nu prea imi place, Gold merge mai bine, egal ca multi gandesc tiganesc ;) dar arata mai cool. Sunt la abonament in level8 deci poti sa-mi iau Gratis, aleg 32 sau 64 GB pentru ca o sa ma ajute multi ani, la fel ca iPhone 4. Pacat ca nu se gaseste in magazin :))

 3. Alb 16gb – cred ca am fost primul client :P. L-am comandat la 12:05 AM ora Cupertino :D

  Negru va avea probleme la vopseaua de pe aluminiu si mi-e teama ca si inelul de pe home button este tot eloxat…

 4. Norocosilor!

  Eu raman cu al meu 4 cu iOS7 care nu va mai spun ca mai sughitza, mai face cate o pauza de 2-3 secunde cateodata si uneori chiar ma ignora. Dar il mai “suport” un an!

  Asa ROI nu cred ca o sa mai am vreodata!

 5. În decembrie voi achiziționa cel mai probabil un 5s. Nu m-am hotărât încă în privința culorii, dar oscilez între Space Grey (îmi aduce aminte de primul iPhone :D ) și Gold.

 6. Vreau un “Michael Jackson” (fost negru, acum mai deschis la culoare) de 64.
  Tot ce rămâne de făcut este să reușesc să(-mi) justific cumva cheltuiala. 5-ul nu are nici un an. :)

 7. Dupa un an si jumatate cu Iphone 4, parca simt nevoia unui mic pas inainte. Sincer, nu am ce sa ii reprosez lui 4, dar un pic de vioiciune simt ca se cere. Asa ca un 5s space grey, sau cum s-o fi numind, probabil de 16, as ca 4-ul actual.

 8. Mi-ar placea un 5S “silver”, ca nici “alb” nu se mai poarta, de 16gb. Dar ramane de vazut ce aleg intre el si un PS4.

 9. Deocamdata livrarile merg foarte prost… Mie mi-au estimat 8-10 oct in USA la aprox 10 km de Cupertino :(. Stiu ca nu acolo e depozitul, dar ca fapt divers.

 10. salut ! lamuriti-ma intr-o chestie va rog : t-mobile nu e tot una cu sim free ma gandesc …vreau sa imi iau 5S neverlocked din state ca vine un amic de-al meu in tara si pe site-ul lor nu vad decat t-mobile .daca ma poate indruma cineva de unde sa il iau sau daca stie cineva cand dau drumul la vanzari si la sim free ….omul vine in 2-3 saptamani asa ca …multumesc

 11. @cury: t-mobile este o retea din USA care vinde telefoane fara abonament (cel putin iPhone 5s este asa). Asta inseamna ca sunt la pret intreg. din ce stiu eu, ele vin si deblocate sau poti cere celor de la t-mobile sa le deblocheze imediat ce-l iei.

 12. sti adrian.ideea era ca daca imi iau unul de la t mobile, sa il pot folosi in romania neverlock …se mai plateste ceva in plus pt deblocat sau e gratis ?

 13. @cury: daca telefonul este neverlocked il poti folosi cu orice retea din lume. Problema pe care vrei sa o verifici este daca el merge pe retelele noastre 4G si chiar 3G.Pentru asta verifica modelul telefonului si discuta cu operatorul tau GSM despre ce modele merg cu reteaua lor 3G/4G.

  Incearca sa-l iei deja neverlocked de acolo si nu vei mai plati nimic aici. Daca nu e deblocat e posibil sa nu-l poti debloca aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*