noua reclama Microsoft: I’m a PC

a aparut azi pe net si va aparea in curind si la TV. partea mai amuzanta este ca o parte din aceasta campanie (print-urile pentru kit-ul de presa) a fost creata pe un Mac.

in acelasi timp, apple lanseaza o noua reclama online: aceleasi 2 personaje: mac si pc in 2 banere din nytimes.com. PC incearca sa bage un articol favorabil Vista in ziar cind e suprins de PC.

daca nu stii engleza, in reclama de mai jos sunt oameni din toate colturile lumii care isi cauta pisica pierduta. ei striga “pisi, pisi…” iar la final apare ala care a furat pisica si care ne spune ca nu o mai da inapoi. just kiddin…

singura chestie care imi place este motto-ul ales de microsoft: “windows – life without walls” evident si el poate fi compleat. viata fara firewalls, adik plina de virusi, spyware, adware, trojans si alte jucarele…

update: avem deja 2 alte reclame: asta  si asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Eu sper ca reclamele astea sunt facute de niste amatori in timpul lor liber. Nu vad cum o companie ca Micro$oft sa plateasca pentru porcariile astea de reclame, cu Seinfeld a fost jalnic asta e patetica …

  2. Imi cer scuze ca trebuie sa va contrazic dar reclamele sunt geniale. Poate pentru cei care nu prea sunt familiari cu termenii “i`m a pc” si “i`m mac” nu va prinde. Dar asta e doar parerea mea personala de neprofesionist. Vom vedea ce vor spune critici care sunt mai in masura sa decida daca sunt bune sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*