norocul utilizatorului de telefon

cit sunt in state folosesc un nr de t-mobile. am o cartela pre-paid pe care o o incarc periodic. baietzii de la t-mo au fost dragutzi si mi-au dat valabilitate pt un an indiferent de suma incarcata. in special pentru ca sunt client “gold” (adik am incarcat in trecut cartela cu mai mult de 100 dolari)…

am tot incercat sa aflu cind imi expira minutele de pe cartela. mai aveam vo 500 dar nu aveam nevoie sa le folosesc imediat asa ca ele s-au dus mai departe… Am mai povestit ca un telefon dat la “relatii cu clientii” T-mobile este un cosmar. daca reusesti sa treci de “robot”  ajungi la un angajat care de cele mai multe ori habar nu are pe ce lume traieste.

astazi am trecut intr-o doara printr-un magazin t-mobile si i-am intrebat cind imi expira minutele. am aflat cu surpriza ca la miezul noptii (deci peste numai zece ore) baietzii de la t-mobile mi-ar fi taiat numarul de telefon si mi-ar fi anulat minutele. da, imi expira si perioada de gratie a perioadei de gratie..

ce sa zic… sunt norocos : )

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*