muzica mai scumpa si mai libera in iTunes

cind ai cumparat muzica din iTunes ti s-a parut scumpa. mda, era doar 99 centi, dar pentru un roman sunt bani aruncati aiurea. Cind poti sa o downloadezi de pe torrente sau de pe strong dc… parca orice pret pare mare. problema mai mare era ca acele melodii puteau fi ascultate pe un numar limitat de computere/device-uri.

acum iTunes iti ofera muzica la o calitate superioara si fara DRM. adica vei putea sa o asculti oriunde, oricind. pretul e dublu.

oare apple crede ca muzica lor se va cumpara in cantitati mai mari? well… nu in romania…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Aici nu e vorba de pret si nici de romani. Eu sincer, as da bani pe muzica, chiar si noul pret ca sa scap de DRM daca mi-ar fi oferit serviciul. Stiu ca pot sa o iau gratis de pe torenti, dar anumite albume/filme le-as cumpara/inchiria cu bani daca as avea optiunea.

    Jocurile PC care mi le doresc, deja le cumpar … adevarat ca nu am timp de mai mult de 2-3 jocuri intr-un an.

    Problema momentan este ca Apple nu ofera serviciul in Romania.

  2. Adevarul este k d vreme c ti se ofera totul, dar absolut totul GRATIS p torrente si in alte locuri, ai fi fraier sa le platesti… acuma drept e k e ilegal… insa nu eu le dau spre piraterie..eu doar ma bucur d ele:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*