Movi Camera – Viitorul televiziunii arata foarte bine

Movi Camera

Si cand zic Televiziune, includ tot ce inseamna live streaming pe net sau alte cai de acest gen. Movi Camera e o jucarie noua facuta de oamenii din spatele Livestream.

Cu Movi poti sa filmezi, editezi si sa faci sharing de continut video. Ai nevoie de o aplicatie de iOS ca sa o folosesti si daca lucreaza asa cum o prezinta ei in video, este geniala. Camera e in stare sa faca tracking pe un anumit personaj care se misca in cadru, poti sa faci zoom automat, are un card SD inclus asa ca poti sa inregistrezi si e deja conectata la Wi-Fi (daca nu ai o retea, face singura o retea asa ca poti sa vezi pe telefon imaginea in timp real).

Movi va costa 399 dolari, dar cine o comanda acum beneficiaza de o reducere de 200 dolari. Exista model pe alb, pe negru si o varianta Pro care aduce ceva functionalitati suplimentare.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. 200 de dolari pentru o mini camera cu functii atat de avansate mi se pare super ok. Dimensiunile sunt foarte reduse iar design-ul e simplu si modern. Ce consider a fi extrem de util e functia de redare live pe smartphone a ceea ce inregistreaza camera Movi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*