Movi Camera – Viitorul televiziunii arata foarte bine

Movi Camera

Si cand zic Televiziune, includ tot ce inseamna live streaming pe net sau alte cai de acest gen. Movi Camera e o jucarie noua facuta de oamenii din spatele Livestream.

Cu Movi poti sa filmezi, editezi si sa faci sharing de continut video. Ai nevoie de o aplicatie de iOS ca sa o folosesti si daca lucreaza asa cum o prezinta ei in video, este geniala. Camera e in stare sa faca tracking pe un anumit personaj care se misca in cadru, poti sa faci zoom automat, are un card SD inclus asa ca poti sa inregistrezi si e deja conectata la Wi-Fi (daca nu ai o retea, face singura o retea asa ca poti sa vezi pe telefon imaginea in timp real).

Movi va costa 399 dolari, dar cine o comanda acum beneficiaza de o reducere de 200 dolari. Exista model pe alb, pe negru si o varianta Pro care aduce ceva functionalitati suplimentare.

via

2 Comments

  1. 200 de dolari pentru o mini camera cu functii atat de avansate mi se pare super ok. Dimensiunile sunt foarte reduse iar design-ul e simplu si modern. Ce consider a fi extrem de util e functia de redare live pe smartphone a ceea ce inregistreaza camera Movi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*