Miele anunță reduceri de până la 33% pentru campania de Black Friday

Miele, cel mai mare producător mondial de echipamente electrocasnice premium, anunță reduceri de până la 33% în campania de Black Friday. Maratonul de reduceri din acest an începe astăzi și se termină pe 30 noiembrie. În ofertă au fost incluse 49 de produse din 13 categorii, care vor beneficia de reduceri. Produsele incluse în ofertă au fost alese de clienți, care au votat direct pe site-ul Miele articolele pentru care doresc discount.

Reducerile pregătite de Miele pentru clienții săi sunt disponibile atât în magazinul online, pe shop.miele.ro, cât și în cele opt show-room-uri din țară, acolo unde cei interesați pot testa toate echipamentele pe care își doresc să le achiziționeze. Campania va fi activă și în rețeaua de shop-uri partenere de la nivel național.

Tehnologie și performanță Miele în campania de Black Friday 2021

Pentru că timpul petrecut acasă cu cei dragi este prețios, aparatele Miele aduc un plus de confort prin conectivitate și funcția WiFi Conn@ct disponibilă la espressoarele neîncorporabile. Acestea pot fi controlate de la distanță prin aplicația Miele App – Smart Home, care include și BaristaAssistant, o secțiune care le oferă iubitorilor de cafea recomandări pentru prepararea unei băuturi savuroase.

Un astfel de dispozitiv este espressorul CM 6160 OBSW MilkPerfection care beneficiază de o reducere de peste 21%, de la 5.990 lei, disponibil acum la prețul de 4.699 lei. Aparatul include și funcția OneTouch for Two, cu ajutorul căreia poate face două cafele simultan la o simplă apăsare de buton.

De asemenea, espressorul CM 5710 Silence beneficiază de o reducere de 23,1% și este disponibil acum la prețul de 3.999 lei, redus de la 5.200 lei. Aceste aparate pot prepara o varietate mare de specialități de cafea, savuroase și cu aromă intensă.

Pentru bucătării performante, Miele a inclus în oferta de Black Friday mai multe tipuri de plită cu inducție autonomă, care transformă prepararea oricărui aliment într-o experiență plăcută. Un astfel de model este KM 7201 FR, disponibil acum la 3.499 lei, redus cu peste 31%, de la 5.100 lei. Experiența de gătit este îmbunătățită grație tehnologiei de ultimă generație și funcțiilor speciale precum detectarea automată a vasului de gătit sau Con@ctivity, care pornește automat și hota. De asemenea, campania de Black Friday include și cuptoare și hote, pentru bucătării complet utilate.

Igienizarea și întreținerea rufelor sunt ușor de realizat cu ajutorul mașinilor de spălat rufe și a uscătoarelor Miele, care sunt construite să reziste 20 de ani. Astfel, oferta Black Friday include și mașina de spălat rufe WCA030 WCS Active disponibilă la un preț de 2.999 lei, redus cu 23%, de la 3.900 lei. Aceste electrocasnice sunt proiectate și în acord cu provocările de mediu, de aceea dispun de funcția CapDosing, care permite dozarea automată a cantităților necesare de apă, detergent sau balsam.

Pentru rezultate perfecte de călcare a rufelor, sistemul Miele de călcat cu aburi B 3847 FashionMaster va beneficia de o reducere de 20% și va fi disponibil la prețul de 6.899 lei, redus de la prețul de 8.725 lei.

Oferta la produsele pentru îngrijirea podelelor include mai multe modele, precum aspiratorul cilindric cu duză Complete C3 Select Parquet – SGDF3, care protejează și îngrijește excelent pardoselile de lemn. Prețul pentru campania de Black Friday este de 999 lei, redus cu 33%, de la 1.490 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*