microsoft o da in bara din nou

ne-am obisnuit cu greselile lor de marketing: reclame prost facute, poze pt presa editate pe mac etc…

de data asta e vorba de un print care face reclama la una dintre aplicatiile lor. in poza se vede clar un macBook pro din generatia veche.

nu le mai ramane decit sa faca reclama la cit de bine merge XP pe Mac, in bootcamp sau virtualizat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Salut…
    Parerea mea este ca Microsoft nu a dat-o deloc in bara…
    pt ca ei vor ,cu aceasta reclama sa atraga mac useri…probabil ca asta e noua lor tinta de marketing.In privirea actulilor useri Microsoft… sa ii forteze sa faca un upgrade la noul lor produs.

    E o strategie cam ieftina…adica cine ar vrea sa vina de pe mac pe PC?

  2. Microsoft nu face PC-uri. Apple da. Windows poate rula pe Mac.

    Nu văd care e problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*