metallica – the day that never comes

wow, noul single metallica e pe iTunes. nu am ascultat decit un preview de 30 secunde si pot sa zic ca Metallica e pe calea cea buna. as da 99 de centi ca sa o iau, dar cred ca astept albumul.

piesa figureaza ca fiind pe albumul “the day that never comes” si are ca si coperta juma din fatza lui james hatfield. asta pt ca e extras pe single. albumul se va numi “death magnetic” si a fost finalizat de baietzi. o sa apara pe 12 septembrie.

imi suna a o combinatie din chitarile black album cu melodicitatea load, ceea ce nu e rau deloc. “the day that never comes” seamana cu un fel de unforgiven 2.

Death Magnetic vine cu 10 piese printre care regasim si “the unforgiven III”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. mergem in centru sa ne cumparam albumu’?
    Poate il baga la ELVIS.

    ce vremuri…………….

  2. @vali: am deja piesa in format mp3. cind am ascultat-o m-a cam dezamagit sfarsitul. dar in rest nu suna rau.

    mergem si la elvis. dar mai bine o luam “originala” de la vivo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*