Meta Estate Trust lansează Meta Homes – propria divizie de vânzare

Oriol Casellas Deig. FOTO Raspberry Communication

Meta Estate Trust, companie de tip holding care activează în sectorul imobiliar, prezentă pe piața SMT – AeRO a Bursei de Valori București sub simbolul bursier MET, anunță lansarea unei noi linii de business sub brandul Meta Homes. Aceasta va avea rolul de a promova proprietățile aflate în portofoliul trustului, clienții având astfel contact direct cu proprietarul, dar și acces la prețuri competitive fără  comisioane de intermediere.

„Decizia de a crea divizia Meta Homes a venit ca un pas firesc în dezvoltarea companiei, fiind de altfel prevăzută încă de la înființarea Meta Estate Trust. Odată cu lansarea propriului departament de vânzare, clienții vor avea acces în mod direct la toate proprietățile aflate în portofoliul companiei, dispunând de toate detaliile direct pe www.metahomes.ro”, a declarat Oriol Casellas Deig, CEO al Meta Estate Trust.

Meta Homes, spre deosebire de agențiile imobiliare, intermediază exclusiv vânzarea unităților contractate / achiziționate de către Meta Estate Trust din primele faze de proiect. În plus, toate locuințele prezintă avantaje de poziționare și arhitectură deoarece, chiar din stadiul de construcție, Meta Estate Trust alege cele mai căutate tipuri de apartamente din fiecare proiect în care se implică.  De asemenea, Meta Homes oferă posibilitatea de achiziție pentru apartamente care nu mai sunt disponibile la finalizarea proiectului.

Meta Homes oferă trustului Meta Estate Trust un contact direct cu potențialii clienți, acest aspect având un impact direct în dezvoltarea viitorului portofoliu de locuințe în linie cu cerințele pieței locale de profil.

„În acest moment, Meta Homes propune cca. 40 de proprietăți finalizate sau cu finalizare imediată din segmentul  premium în  București și Ilfov. Unitățile din portofoliu sunt foarte atractive atât pentru clienți finali, cât și pentru investitori care doresc să cumpere o locuință ca investiție pentru închiriere”, a mai afirmat Oriol Casellas Deig.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*