merlin – masina de curse a viitorului

imi place sa mai cotrobaiesc pe site-uri de design din cind in cind. putine jucarii imi atrag atentia. poate sa s-ar fi intimplat si cu cea de mai jos, daca nu vedeam ca autorul e un roman – Lucian Popa.

nu il stiu pe Lucian dar renderul facut de el e impresionant. daca nu ar fi fost trimis prea tarziu la concursul asta, il puteati vota. chiar si asa poti sa-i dai o nota mare, dar nu prea mai are valoare…

daca vrei mai multe poze si info apasa pe fotografia de mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Super design si super oportunitate de afirmare pt Lucian, dupa cum stii tot un roman a castigat si concursul de design organizat de peugeot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*