McCain si cancerul de piele

unul dintre cei doi candidati la presedintia americii – McCaina avut probleme cu medicale in trecut. pe scurt – omu stie ca in orice moment celulele canceroase din piele pot sa apara si sa-i dea peste cap candidatura.

ieri televiziunile americane au dat la greu stirea ca omului i s-a recoltat un fragment de piele de pe linga timpla si o alunita. testele au iesit negative – mccain nu are cancer. cel putin nu pe fata…

altceva m-a distrat – astazi CNN era intrigat de altceva: cum de a reusit laboratorul ala ca in mai putin de 24 ore sa dea un raspuns negativ analizelor? a evoluat tehnica atit de mult sau daca ai bani poti sa faci natura sa se miste mai cu talent si mai ales…. impotriva naturii?

btw, dupa ce i-am urmarit luni de zile la TV pe Obama si McCain cred ca al doilea nu prea are sanse. da, e un batrinel simpatic dar parca si americanii s-au saturat de asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*