manusi de iPhone

vine iarna si o sa iti inghete mainile pe ecranu ala de telefon incercind sa formezi un numar sau sa trimiti un sms.

evident ca a fost cineva care s-a gandit si la asta asa ca au aparut pe piata manusile pentru iPhone – dots gloves.

ele  costa 15 sau 20 (varianta din lina) dolari si sunt ca niste manusi obisnuite care au in virful degetelor niste buline de metal potrivite pentru ecranul jucariei tale.

magazinul expediaza si in romania si vad ca exista o optiune de shipping international pentru 7 dolari. nu e reclama, daca e pentru o cauza buna, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Link?
    Si in legatura cu frigul, ar trebui sa ma ingrijoreze venirea iernii (ma refer la display)? Am auzit zvonuri cum ca se strica ecranul daca il scoti la frig… de fapt scrie si pe site-ul lor despre temperatura de functionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*