MacBook (Pro) nou pe 14 octombrie?

e doar un zvon dar nu ma puteam abtine sa nu va zic despre el. Steve Jobs a fost intrebat de citeva ori, ieri, de ce nu a adus nici un macBook (pro). de fiecare data el nu a zis ca nu are ci doa ca “Let’s Rock” a fost un eveniment dedicat iPod.

cunoscindu-l pe Steve (altii muuult mai bine decit mine) stim ca apple nu ne lasa cu ochii in soare prea mult. si daca “Let’s Rock” era despre iPod, apple ne va da in curind produse noi din gama MacBook.

pe scurt asta inseamna ca vom avea in curind un MacBook redesenat, un nou MacBook Pro si un MacBook air imbunatatit. inca de prin 2001 Apple vine cu produse noi in perioada Septembrie – Octombrie. daca Septembrie a fost dedicat iPod, octombrie va fi luna noilor jucarii pe gustul nostru.

zvonerii vorbesc despre 14 octombrie.

ce aduce apple nou? hmmm. putem sa ne dam cu presupusu si aici:

  • un MacBook cu o carcasa redesenata (mai rotunjit), cu multi-touchpad mai mare
  • un MacBook Pro cu o carcasa redesenata, procesor nou si probabil o placa video mai buna.
  • un MacBook Air cu HDD de 120GB. ideea asta e justificata si de faptul ca Air-ul are acelasi HDD ca un ipod si cum de ieri ipod-ul are hdd de 120, well.. go figure

inca 35 zile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. “octombrie va fi luna noilor jucarii pe gustul nostru”

    Iar luna jucariilor pe buzunarul nostru va veni … cand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*