macbook air din fibra de carbon

apple vrea mai nou sa renunta la corpul de aluminiu pentru MacBook air. stai asa, nu ziceau in urma cu o luna ca este cea mai tare si mai mare inventie de la painea cu unt?

well, cel putin jucaria aia subtire va capata in viitorul apropiat corp de fibra de carbon. asta o va face mai usoara si mai fiabila. zice apple.

nu ne deranjeaza atita timp cit nu-l cumparam oricum pentru ca este prea scump pentru dotarile pe care le are. numai sa se gandeasca si la utilizatorii cu bani. daca bate vantu pe yacht se trezeste omu cu laptopu luat de curent…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. :)) adevarul este k nu stiu d c Apple nu se gandeste si la vantul kre poate fi puternic pe yachturi, knd ia in considerare varianta cu fibra de carton:))

  2. Mai intai de toate vreau sa te salut pentru ca e primul meu comment pe site-ul tau.
    You made my day cu replica “daca bate vantu pe yacht se trezeste omu cu laptopu luat de curent”… two thumbs up!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*