le-au dat si locuri de munca…

america nu e ca in filme. asta spune un roman obisnuit care vine prima data in tara tuturor posibilitatilor. si evident ca ii dai dreptate. cind am intrat insa in amanunte, am aflat la ce se referea:

“pai uite, aici populatia de culoare e angajata si in aeroporturi, si la taxiuri si in magazine… Chiar le dau astia locuri de munca. Nu exista ura de rasa, asa cum spun unii in filme…”

da… si in noiembrie vom avea si primul presedinte de culoare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. ‘le dau astia locuri de munca’??? Cine dumnezeu mai gandeste in termenii astia in ziua de azi? I’m comprehensively gutted…

 2. Sau cum ar spune un rrrrr-om:
  “Sho mai kares?
  Sashishto, o rai, da’ keranimos !
  Mishto!!”

  Pa cand si la noi un Gutza – El Presidente???

  Brr. ma ia cu fiori!!!

  Nu va mai urez spor maxim la acest comment !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*