La Amazon vine raftul la tine

Amazon livreaza milioane de produse zilnic. Asta inseamna ca armata de muncitori din depozite trebuie sa mearga pina la 24 kilometri pe zi ca sa ridice diverse obiecte de pe rafturi.

Recent Amazon a achizitionat o companie producatoare de roboti. Asa ca nu mai e nevoie ca muncitorul sa mearga la raft, ci invers.

De acum angajatii Amazon se pot pune pe ingrasat.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Am vazut roboteii astia anul trecut in faza de test pe Discovery , sunt destepti si nu se incurca .. Technologia nu ne lasa sa ne plictisim zi de zi apare cate ceva ca sa ne impresioneze . .Lumea e in plina evolutie si asta e bine . :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*