Jailbreak 5.0.1 untethered

DevTeam si Chronic Dev Team au scos astazi versiuni noi pentru redsn0w si PwnageTool si o aplicatie noua care te ajuta sa treci la iOS 5.0.1 jailbreakuit fara sa depinzi de un computer la restart.

Solutia se bazeaza pe doua exploit-uri descoperite de @pod2g. Dar ea functioneaza cu orice iPhone sau iPad mai putin iPad 2 si iPhone 4S.

DevTeam te indeamna sa faci update la 5.0.1 daca nu ai facut deja si daca NU depinzi de deblocare. Daca esti deja la 5.0.1 si ai un Jailbreak tethered atunci poti sa folosesti redsn0w sau sa folosesti noua aplicatie Corona.

Redsn0w pentru OS X este AICI, iar versiunea pentru WIndows este aici.

PwnageTool 5.0.1 este AICI.

Mai interesanta este aplicatia scoasa de Chronic Dev Team pe baza aceluiasi exploit. Corona te ajuta sa transformi un Jailbreak Tethered intr-unul untethered. Tot ce ai de facut este sa descarci Corona din Cydia. Trebuie sa ai deja iOS 5.0.1 si sa folosesti un iPhone 4, 3GS, iPad 1 sau un iPod touch generatiile 3 si 4.

20 Comments

 1. Link-ul postat de tine trimite la redsn0w_win_0.9.10b1. Pe site-ul Dev-Team este disponibil redsn0w_win_0.9.10b2. Verifica.

 2. Dupa un an fara JB am facut JB aseara si nu stiu ce sa instalez. :) m-am adaptat atat de mine fara el ca nu ii simt nevoia (ba chiar paranoia zice ca poate merge mai rau telefonul acum … mai ales ca in afara de cidia nu am nimic pus )

  Lista mare cu aplicatii testate pe IOS5 https://docs.google.com/spreadsheet/lv?pli=1&hl=en_US&key=0AsbX6Mjabf0idHJRSk51NW9KUjJabTZVcTNZekVqSmc&hl=en_US&f=true&noheader=true&gid=0

  asta ca sa stiti ce va merge si ce nu (lockcalendar ce eu il doream din pacate nu mai perge pe IOS5)

 3. neata…super, chiar l-am rezolvat; Dar nu a mers din prima cu redsnow ptr ca dupa jailbreak, Cydia nu-si incarca aplicatiile, sursele, etc; A trebuit sa-l fac tethered din nou cu sn0wbreeze si sa-i descarc Corona de pe Cydia asa cum a fost postat pe site…apoi a mers:). Multumesc si astept cu nerabdare deblocarea ptr cel mai asteptat baseband…04.11.08. Un An Nou fericit ptr toata lumea si plin de impliniri:)…

 4. Iphone 4, Vodafone, am facut upgrade la IOS 5.0.1 din ITunnes, jailbreak untethered cu versiunea redsn0w_win_0.9.10b3, totul functioneaza perfect, mai putin internetul mobil. Nu ma mai pot conecta la net decat prin wi-fi, desi am abonament de internet mobile la Vodafone si totul functiona perfect. Am crezut ca este din cauza jailbreak-ului, am luat-o de la inceput cu restore si instalarea IOS 5.0.1, fara a mai face jailbreak, dar degeaba, in continuare nu pot intra pe net sau sa-mi iau mail-urile. Am vrut sa incerc instaland din Cydia aplicatia APN Editing, dar nu este de folos, pentru ca poate fi folosita DOAR daca din setari a disparut functia Cellular Data Network, iar la mine nu a disparut in urma upgrade-ului, o am incontinuare. Am incercat totusi sa instalez APN Editing dar evident Cydia imi da eroare. Am verificat setarile APN-ului si sunt perfecte live.vodafone.com > live > vodafone, deci nici asta nu era in neregula. Altceva nu stiu ce sa-i mai fac, vreo solutie ceva, va rog? Multumesc!

 5. @Dantes Edmond: incearca sa o iei de la capat cu un restore, dar seteaza telefonul ca unul nou in iTunes. Dupa aceea ii refaci toate setarile. Vei pierde SMS, poze si setari asa ca salveaza tot ce ai nevoie din telefon. Dupa aceea vezi daca merge cu setarile nou facute. Daca merge incearca si un jailbreak.

 6. La fel am patit si eu,ca Dantes dupa ce am facut update la 5.01. Nu mergea 3G-ul. La o verificare atenta a setarilor de acces am vazut ca au fost schimbate. Am schimbat setarile si totul merge. Verifica mai atent setarile de internet Vodafone.

 7. multumesc Valentin, ai avut dreptate, aveam setat APN live.vodafone.com, Username live si parola vodafone. am schimbat la APN internet.vodafone.ro, Username internet.vodafone.ro am pus aceeasi parola vodafone si totul insfarsit mege perfect. multumesc tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*