jucarii noi de la iPhone 3.0 beta 4 si iTunes

iTunes 8.2 vine cu referinte la Blu-ray. vom vedea oare in curind si un update al MacBook-urilor? Deocamdata iTunes 8.2 zice ca stie sa ripuiasca si BluRay Disc. Chiar daca e doar in beta…

Pe de alta parte, cui ii foloseste BluRay cind pe iTunes poti sa vezi sau sa inchiriezi filme HD?

Noul firmware pentru iPhone aduce posibilitatea de a folosi conturi multiple de iTunes/AppStore. Daca imparti telefonul cu cineva…

In acelasi timp poti sa folosesti copy/paste si in calculator sau sa creezi un cont de iTunes direct de pe telefon.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu nici acuma nu pot sa intru pe app store cu cont valid, carepe alt iphone merge, pe pc merge, da’ pe un iphone nu vrea si pace.
    Iphone-ul a fost jailbreakuit corect si chiar functioneaza totul ok. Adica …. chiar nu am nici o problema cu el, in afara de faptul ca …. nu vrea app store deloc.
    Bag cont + parola….crantz.
    Pe alt iphone merge, fara probleme.
    De ce nu vrea….soarta..zic eu…si am abandonat-o.

  2. Dar cu ce stie iTunes sa ripuiasca Blu Ray? Cu unitatea din Mac sau o sa vanda ei un inscriptor BD?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*